Joi, 30 Aprilie 2015 - 05:22 AM Aleg.RO: Ce a facut un deputat ca sa obtina un concediu de o luna

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Va rog sa aveti amabilitatea sa imi aprobati o luna de concediu parental, conform legii . Estimam ca in prima decada din luna mai 2015 sotia mea va naste, prin urmare solicit concediu intre 4 mai si 4 iunie 2015. Atasez acestei cerei si o copie a diplomei de absolvire a cursului de puericultura", precizeaza deputatul in cerere.

El mentioneaza ca, in acesta perioada, activitatea angajatilor si a colaboratorilor biroului sau parlamentar nu va fi afectata.

Atestatul de absolvire a cursului de puericultura precizeaza ca deputatul Comsa "a insusit temeinic notiunile elementare teoretice si practice necesare in vederea ingrijirii copilului mic necesare participarii efective a tatalui la ingrijirea copilului nou-nascut".

Biroul Permanent al Camerei a aprobat solicitarea deputatului Comsa.

Citeste si SURPRIZA. Lingourile si Renoir-ul lui Valcov au fost gasite in casa unui deputat PSD Citeste si Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie Citeste si Nou dosar penal pentru Mihail Vlasov. El este acuzat ca i-a dat mita fostului deputat Mircea Grosaru, decedat intre timp


(675 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Ce a facut un deputat ca sa obtina un concediu de o luna | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58858394622803 seconds.