Mari, 28 Aprilie 2015 - 05:32 AM Aleg.RO: Noul Cod Fiscal a trecut de Senat. PNL: ”Este un copy-paste prost!”

Publicat de: ---

Gndul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Senatorii au dat unda verde noului Cod Fiscal, dupa o serie de dezbateri tensionate . Liderii PNL au repetat ca nu vor vota acest proiect, in primul rand pentru ca majoreaza taxe si impozite, desi premierul Victor Ponta a promis ca nu se va intampla acest lucru.

Senatorul PNL Dinca Marinica, membru in comisia de buget-finante, a acuzat guvernul condus de Victor Ponta de un ”copy-paste prost”, spunand ca noul Cod Fiscal este ”impotriva romanilor”.

”Codul Fiscal este impotriva romanilor! Va creste numarul de taxe, va inchide si mai multe societati vor falimenta. Este un copy-paste prost. Nici la capitolul asta, Ponta nu a fost in stare sa copieze corect, a facut-o pe bucatele. Sper sa duca plagiatul pana la capat daca ar copia toata politica fiscala propusa de PNL. Este un Cod Fiscal mincinos”, a spus, in plen, Dinca Marinica.

El a dat exemplul impozitului pe dividende, despre care premierul a spus ca nu va exista, impozitul pe terenul de sub cladiri, continuarea supraccizei la carburanti, impozitul pe teren si pe autoturisme.

La randul lui, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit in numele grupului PLR-PC, si a spus ca va vota proiecutl de Cod Fiscal, in forma venita la Senat.

”Acest cod fiscal poarta cea mai frumoasa amprenta pe care mi-as fi dorit-o vreodata, un Cod fiscal liberal”, a spus Tariceanu.

”Acest proiect de Cod Fiscal nu este altceva decat ce a convenit USL”, le-a transmis senatorul PSD Georgica Severin colegilor de la PNL.

Dupa ce 90 de senatori au votat pentru noul Cod Fiscal, liberalul Puiu Hasotti i-a felicit ”pe cei de la putere pentru mobilizare”.

”Eu nu am votat in niciun fel. S-a spus in repetate randuri, si din partea opozitiei si din partea puterii, ca este 80% un copy-paste. Si am fost confuz, 80% copy-paste inseamna plagiat sau nu?”, a spus, la final, Hasotti.

Proiectul de lege va fi inaintat Camerei Deputatilor, for decizional in acest caz.

VEZI AICI PROIECTUL DE COD FISCAL

 

Citeste si Propunerea Ministerului de Finante: TVA redusa la 9% pentru consumul casnic de apa rece Citeste si Guvernul se grabeste cu Codul Fiscal. Ponta: „Maine avem din nou sedinta numai pentru cele doua proiecte” Citeste si Guvernul discuta maine noul Cod Fiscal. Cat mai ramane Valcov ministru de Finante


(348 )

 

Link-uri înrudite

· Alte tiri din sursa
Gndul

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa Gndul:

Noul Cod Fiscal a trecut de Senat. PNL: ”Este un copy-paste prost!” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.