Marți, 28 Aprilie 2015 - 05:32 AM Aleg.RO: Ponta, bilant la trei ani de guvernare

Publicat de: ---

Cotidianul

La ora 18 .00, la Palatul Parlamentului, premierul Victor Ponta va face bilantul celor trei ani de mandat.

Liderul PSD le-a adresat parlamentarilor care au votat acum trei ani motiunea de cenzura impotriva guvernului Ungureanu, depa cadere caruia a fost instalat cabinetului USL, sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe, a declarat ca partidul pe care il reprezinta nu va participa alaturi de PSD la evenimentul anuntat de premier.

La randul sau, Mihai Razvan Ungureanu a scris pe pagina sa de Facebook despre evenimentul petrecut in urma cu trei ani, cand guvernul pe care il conducea a cazut printr-o motiune de cenzura.

"În urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma (...)", a scris fostul premier.

Luni, premierul a declarat, la sediul PSD, ca isi doreste ca PNL sa nu voteze impotriva Codului Fiscal, avand in vedere ca proiectul ajunge in aceasta zi la Senat. De asemenea, a facut un apel catre membrii PNL sa nu blocheze revizuirea Constitutiei.


(200 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Ponta, bilant la trei ani de guvernare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67663288116455 seconds.