Marți, 28 Aprilie 2015 - 05:32 AM Aleg.RO: Presedintele Camerei Valeriu Zgonea si 3 parlamentari pleaca in Malta in vizita oficiala

Publicat de: ---

Gândul

Potrivit unui memorandum aprobat de Biroul Permanent al Camerei, vizita are loc la invitatia presedintelui Camerei Reprezentantilor din Republica Malta, Angelo Farrugia si „actiunea are caracter de reciprocitate”, ca raspuns la vizita oficiala facuta de Angelo Farrugia in Romania in 2013 .

In programul vizitei sunt cuprinse convorbiri cu Angelo Farrugia, cu reprezentanti ai comisiilor parlamentare, ai grupului parlamentar de prietenie Romania- Malta din Parlamentul maltez, cu ministrul de externe George Vella si cu reprezentanti ai comunitatii de romani din Malta.

Valeriu Zgonea va pleca insotit de deputatul Mihai Deaconu, presedinte al grupului de prietenie cu Republica Malta, Vasile Gliga, deputat PSD si membru al grupului de prietenie, Adelina Palade, director general al Cancelariei presedintelui Camerei Deputatilor, precum si de Rozalia Biro, senator UDMR, secretar al grupului de prietenie.

Actiunea are caracter parlamentar si din bugetul Camerei se vor acoperi cheltuielile privind transportul international aerian, diurna categoria II pentru trei zile, asigurarea medicala, oferirea de cadouri simbolice.


(283 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Presedintele Camerei Valeriu Zgonea si 3 parlamentari pleaca in Malta in vizita oficiala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.