Marți, 28 Aprilie 2015 - 05:32 AM Aleg.RO: Deputatul Florin Iordache, la DNA

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

UPDATE: Deputatul Iordache a parasit cladirea ce adaposteste sediul din Capitala al Directiei Nationale Anticoruptie precizand ca a discutat cu procurorii in calitate de martor, fara, insa, sa doreasca sa dea mai multe amanunte in privinta cauzei in care a fost audiat.

 

“Am fost in calitate de martor. Au fost cateva precizari pe care le-am adus la cunostinta si cu asta, basta”, s-a rezumat Iordache sa declare inainte de a pleca de la DNA, conform realitatea.net.

—-

Social-democratul a ajuns, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Florin Iordache a ales sa nu faca declaratii la intrarea la discutiile cu procurorii.

Ca urmare, parlamentarul social democrat de Olt nu a dorit sa faca precizari cu privire la motivul pentru care Iordache s-a prezentat in fata procurorilor si nici in ce calitate.

E important de precizat, insa, ca nu este prima oara cand vicepresedintele Camerei ajunge la DNA, pentru a vorbi cu procurorii. S-a mai intamplat si in urma cu doar cateva luni, mai precis la finele primei luni a anului in curs.

sursa foto: cdep.ro


(203 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputatul Florin Iordache, la DNA | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54474711418152 seconds.