Marți, 28 Aprilie 2015 - 05:32 AM Aleg.RO: Comisia juridica a dat raport favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi

Publicat de: ---

Cotidianul

Comisia juridica din Camera Deputatilor s-a intrunit luni pentru a discuta incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi .

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat luni aviz favorabil cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi, relateaza Agerpres.

"Au fost prezenti 23 de membri ai comisiei, la retinere au fost 13 voturi 'da', 5 voturi 'nu', 4 abtineri iar un vot a fost anulat. La arestare au fost 13 voturi 'da', 4 'nu', 5 abtineri, un vot anulat", a declarat vicepresedintele comisiei, Ciprian Nica.

Vicepresedintele Comisiei Juridice a precizat ca Ion Ochi le-a cerut membrilor comisiei sa voteze atat pentru retinerea, cat si pentru arestarea sa preventiva, pentru ca are incredere in justitia din Romania.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi, vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov la data faptelor, pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata.


(261 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Comisia juridica a dat raport favorabil pentru cererea de arestare a deputatului Ion Ochi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56105899810791 seconds.