Marți, 28 Aprilie 2015 - 05:32 AM Aleg.RO: Deputatii juristi au avizat favorabil cererea de arestare a pesedistului Ion Ochi

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz luni pentru retinerea si arestarea preventiva deputatului PSD Ion Ochi, a anuntat vicepresedintele comisiei, Ciprian Nica .

Au fost inregistrate 13 voturi pentru arestarea preventiva, 4 impotriva, 5 abtineri si un vot anulat, iar pentru retinere au fost 13 voturi pentru, 4 impotriva, 5 abtineri si unul anulat.

Ion Ochi a fost prezent la comisie, sedinta desfasurandu-se in absenta ziaristilor.

Ciprian Nica a spus ca deputatul Ochi le-a spus membrilor comisiei sa voteze pentru arestare, intrucat ca are incredere in justitie.

”Domnul Ochi chiar ne-a rugat si a insistat sa votam si pentru retinere, si pentru arestare, pentru ca domnia-sa are incredere in justitia din Romania, sustine ca este nevinovat, mai ales ca, in prima faza, i s-a dat neinceperea urmaririi penale, solutie care nu a fost confirmata de un procuror-sef sau sef de sectie si s-a reluat cercetarea cu privire la domnia-sa. A insistat sa votam pentru retinerea si arestare, pentru ca domnia-sa area incredere in justitia din Romania”, a spus Nica.

Deputatul Ion Ochi a declarat, dupa sedinta, ca nu a cerut nimic colegilor din comisie. ”Eu am prezentat faptele si documentele din dosar, nu am cerut nimic. Nici nu puteam sa cer, votul este imperativ”, a adaugat Ochi.

DNA a cerut, saptamana trecuta, Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, el fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, el fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

 

Citeste si DNA cere aviz pentru arestarea deputatului PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita


(234 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatii juristi au avizat favorabil cererea de arestare a pesedistului Ion Ochi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59232091903687 seconds.