Marți, 21 Aprilie 2015 - 05:52 AM Aleg.RO: Tomac: Este o greseala ca PMP nu a fost invitat la consultari

Publicat de: ---

Cotidianul

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca neinvitarea formatiunii sale la consultarile de luni de la Palatul Cotroceni reprezinta "o greseala" si a adaugat ca seful statului, Klaus Iohannis, nu poate sa ramana doar "presedintele PSD si PNL" .

"În democratie este foarte important sa se tina cont de toate opiniile politice, cu atat mai mult cu cat PMP reprezinta o voce din ce in ce mai importanta pe scena politica romaneasca", a declarat luni Eugen Tomac, conform unui comunicat al PMP remis AGERPRES.

De asemenea, adauga sursa citata, presedintele PMP a precizat ca "actualul sef al statului trebuie sa inteleaga ca nu poate ramane doar presedintele PSD si PNL, mai ales ca temele abordate sunt teme de interes pentru PMP".

Tomac a reamintit in acest sens ca, in octombrie 2013, "parlamentarii PMP au fost singurii care au depus un proiect de lege privind votul prin corespondenta iar la doar cateva zile dupa alegerile prezidentiale, PSD si PNL au respins legea, desi acest obiectiv era asumat in campania electorala atat de liderul PSD, cat si de presedintele Iohannis".

Presedintele PMP a aratat, citat in acelasi comunicat, ca "deputatii PMP sunt singurii care s-au abtinut atunci cand a fost votata legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale, considerand ca nu se respecta principiul transparentei si principiul egalitatii de sanse".


(306 )

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Tomac: Este o greseala ca PMP nu a fost invitat la consultari | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.