Miercuri, 15 Aprilie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Pocora cere ca PSD-ul sa mareasca alocatiile copiilor, inaintea pensiilor alesilor

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Precizand ca, daca este sa se ia in calcul cele doua aspecte, prioritara ar fi, de departe, cresterea sumelor lunare alocate copiilor, deputatul liberal le cere sdocial-democratilor sa ia in calcul marirea alocatiilor pentru cei mici.

 

Cristina Pocora

Ancuta Pocora aminteste, in contextul dezideratului pesedistilor de a reintroduce proiectul pensiilor speciale pentru alesi, ca, desi parlamentarii romani sunt in coada de jos a listei, la nivelul UE, nu e de trecut cu vederea nici faptul ca, in Romania, alocatia unui copil e in jurul a noua euro, in conditiile in care media sumei acordate, de stat, celor mici, la nivelul Uniunii Europene, este de 210 euro. Drept urmare, si la nivelul alocatiilor pentru copii, tara noastra foarte prost, arata liberalul.

Ca urmare, deputatul PNL, care ocupa, in prezent, functia de vicepresedinte al Comisiei de munca a Camerei, vrea ca partidul al carui lider este premierul Ponta sa aiba in vedere ca marirea alocatiilor celor mici e mai importanta decat cresterea pensiilor alesilor. “Daca tema pensiilor parlamentarilor este necesara si impune o rezolvare, atunci cel putin la fel de necesara, dar mai urgenta este marirea alocatiei pentru copii. (…) Prin urmare, cer majoritatii controlate de PSD ca, pe langa legea privind pensiile speciale ale parlamentarilor, sa promoveze si cresterea alocatiei pentru toti copiii la 200 de lei!”, conchide Pocora, subliniind ca “PNL nu sustine propunerea pentru revenirea la pensiile speciale pentru parlamentari”.


(220 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Pocora cere ca PSD-ul sa mareasca alocatiile copiilor, inaintea pensiilor alesilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.