Miercuri, 15 Aprilie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Magistratii au decis: deputatul Mircea Rosca, judecat sub control judiciar!

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Deputatul PNL Mircea Rosca va fi judecat sub control judiciar cel putin pentru urmatoarele 60 de zile .

 

Decizia a fost anuntata, marti, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care au decis, astfel, sa inlocuiasca arestul la domiciliu cu o masura mai blanda.

In cele 60 de zile in care se afla sub control judiciar, deputatul Mircea Rosca trebuie sa se prezinte la organul de urmarire penala, la judecatorul de drepturi de libertati, la judecatorul de camera preliminara sau la instanta de judecata ori de cate ori este chemat. De asemenea, nu are voie sa depaseasca limita teritoriala a statului roman fara incuviintarea prealabila a organului judiciar si nici sa comunice cu ceilalti inculpati, martori, experti si parti civile, implicati in dosar.

Mircea Rosca a fost trimis in judecata pe 17 februarie, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata si de instigare la abuz in serviciu. Deputatul PNL este acuzat ca a cerut de la un om de afaceri, care l-a denuntat, 20.000 de euro pentru a interveni la presedintele PNL Azuga pentru ca firma denuntatorului sa primeasca terenuri in oras.

In acelasi dosar este implicat si Mircea Rotila, varul lui Mircea Rosca, judecat, de asemenea, sub control judiciar.


(274 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Magistratii au decis: deputatul Mircea Rosca, judecat sub control judiciar! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66933917999268 seconds.