Miercuri, 15 Aprilie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Demisia lui Marko Attila a fost inregistrata la Camera Deputatilor

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Secretarul Camerei Deputatilor, Nicolae Mircovici, a facut aceste precizari dupa sedinta conducerii Camerei, aratand ca s-a stabilit ca plenul sa aiba loc miercuri, pentru a lua act de demisia lui Marko Attila din calitatea de deputat, astfel incat apoi sa se trimita Ministerului de Justitie aceasta informare .

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, si parlamentarii Theodor Nicolescu si Marko Attila au fost trimisi in judecata, in 9 aprilie, in dosarul in care sunt acuzati de DNA ca au aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

Sedinta de plen a Camerei, de saptamana trecuta, in care trebuia sa se discute situatia lui Marko, a fost suspendata din lipsa de cvorum.

 

 

 

Citeste si Chiul masiv in Parlament la cererea de arestare preventiva a deputatului UDMR, Marko Atilla Citeste si Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia dupa ce a fugit in Ungaria. Zgonea, despre demisia intregului Parlament: ”Nu ar fi o idee rea daca ii intrebati pe cei din afara acestei sali” Citeste si Deputatul UDMR Marko Attila scrie de la Budapesta despre dosarul ANRP, in care i se cere arestarea: "Am fost fraierul acestei comisii, musca in laptele infestat"


(323 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Demisia lui Marko Attila a fost inregistrata la Camera Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.