Miercuri, 15 Aprilie 2015 - 05:31 AM Aleg.RO: Demisia deputatului Marko Attila, la Camera

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Inscrisul prin intermediul caruia deputatul Marko Attila isi anunta demisia din PArlament a ajuns, marti, in varianta originala, in Parlament.

 

In conditiile in care, in urma cu aproximativ doua saptamani, cand a anuntat public faptul ca a decis sa renunte de bunavoie la statutul de parlamentar, Marko Attila isi trimisese demisia din calitatea de deputat prin intermediul fax-ului, alesul din partea UDMR a remis, de aceasta data, hotararea si in original, anunta Digi 24, conformandu-se, astfel, cerintelor reprezentantilor Camerei.

?Azi (miercuri-n.r) am demisionat din functia de deputat. A fost cea mai grea decizie a vietii mele, sa ma retrag de bunavoie si nevinovat din munca pentru care mi-am dedicat intreaga viata?, suna mesajul transmis, chiar pe 1 aprilie, de catre Marko Attila, aflat, de cateva luni, in Ungaria.

Va amintim ca, saptamana trecuta, deputatul a fost trimis in judecata, alaturi de mai multe persoane, in dosarul ANRP. Fost secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului ? Departamentul pentru relatii interetnice, Attila este acuzat ca ar fi comis trei fapte de a”buz in serviciu, cu consecin?e deosebit de grave, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul”. In caleasi dosar au mai fost actionati in instanta si Horia Georgescu, fosutl sef al ANI, dar si deputatul PNl, Theodor Nicolescu.


(271 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Demisia deputatului Marko Attila, la Camera | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59678506851196 seconds.