Joi, 09 Aprilie 2015 - 05:34 AM Aleg.RO: Camera Deputatilor. Sedinta in cazul lui Marko Attila, suspendata din lipsa de cvorum

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Sedinta in cadrul careia urma sa fie discutata, miercuri, in Camera Deputatilor, cea de-a doua solicitare a procurorilor anticoruptie in cazul parlamentarului UDMR Marko Attila a fost amanata din nou, din cauza ca alesii nu au fost in numar suficient in sala.

 

Anuntul a fost facut de catre presedintele Camerei, Valeriu Zgonea: Dragi colegi, nu avem cvorumul necesar, m-am consultat cu comitetul liderilor. Suspend sedinta de astazi, adica nici n-am deschis-o, ca nu avem cvorum”, a precizat Zgonea, urandu-le apoi deputatilor Sarbatori fericite, avand in vedere ca se apropie Pastele.

S-a intamplat a doua oara, dupa ce saptamana trecuta sedinta s-a amanat, pe motiv ca demisia lui Marko Attila nu a ajuns, in original, la Camera.

Este vorba despre cererea prin care DNA a solicitat, la finele lunii trecute, incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului, pentru acuzatii de coruptie care i se aduc in dosarul ANRP in care sunt cercetati, printre altii, Theodor Nicolescu, deputat PNL, si Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, ambii fosti membri ai Comisiei Speciale pentru Stabilirea Despagubirilor, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).


(259 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Camera Deputatilor. Sedinta in cazul lui Marko Attila, suspendata din lipsa de cvorum | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59749603271484 seconds.