Luni, 30 Mai 2005 - 07:37 AM Aleg.RO: Voiculescu planuieste o noua "solutie imorala"

Publicat de: EVZ

evenimentulzilei Dan Voiculescu (foto), presedintele Partidului Conservator (PC), are un nou plan: e gata de o alta alianta, eventual o fuziune, doar-doar va ramine in parlament si dupa eventuale alegeri anticipate. El a afirmat simbata, la Poiana Brasov, ca nu va rata nici o sansa care sa-l ajute sa-si mentina partidul in legislativ si la guvernare. Declaratiile acestuia i-au luat prin surprindere pe posibilii aliati, care spun ca o astfel de discutie e prematura, dar nu imposibila.
La doua zile dupa ce s-a intilnit cu presedintele Basescu, Dan Voiculescu avea sa le dezvaluie reprezentantilor celor 16 filiale din Transilvania si Banat ale Partidului Conservator, reuniti la Poiana Brasov, cite ceva din gindirea sa politica. "Am sperat ca in 2004 vom avea puterea sa fim singuri, sa mergem singuri la alegeri. Din pacate, s-a produs fenomenul acela de vid, adica s-au creat, pe de-o parte, PNL-PD, o grupare imorala, si, pe de alta parte, o alta grupare la fel de imorala, PSD-PUR. Cind spun "imorala" ma refer la alianta intre un partid social-democrat cu unul liberal. Am hotarit noi la Congres ca vrem sa mergem singuri, sa nu mai depindem de nimeni. Dar, repet, acum nu pot garanta, pentru ca daca cumva vor fi anticipate si daca voi simti ca sintem in pericol, eu nu voi rata sub nici o forma sansa de a fi din nou in parlament si de a fi din nou la guvernare. Asta-i rostul partidului, sa fie in parlament si la guvernare, ca sa putem sa ne ducem la indeplinire programul conservator la care acum lucram din plin", a declarat Voiculescu.
Liderii partidelor care ar putea fi vizate de presedintele PC in vederea unei colaborari se declara surprinsi, dar nu exclud posibilitatea unei discutii. (Adriana Tomasevici, Simona Popica, Silviu Sergiu)


(1143 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la EVZ


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Voiculescu planuieste o noua "solutie imorala" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.