Miercuri, 18 Februarie 2015 - 05:29 AM Aleg.RO: Elena Udrea, plasata in arest la domiciliu! Decizia Instantei Supreme e definitiva!

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Elena Udrea are motive sa se bucure, dupa ce a obtinut castig de cauza, in urma contestatiei facute fata de masura luata, miercurea trecuta, de Instanta Suprema, in urma careia fusese arestata preventiv pentru 30 de zile .

 

UPDATE: 20.17 - Fosta sefa a PMP a parasit Arestul Politiei Capitalei. Elena Udrea nu a facut niciun fel de declaratie, inainte de a se urca in masina care a transportat-o catre domiciliul sau din Capitala.

Asadar, Udrea scapa de arestul preventiv, dupa ce magistratii ICCJ au decis, definitiv, ca Elena Udrea sa fie cercetata in continuare, in “dosarul Microsoft”, in arest la domiciliu.

Hotararea a fost anuntata in urma cu scurt timp, de catre judecatorii Instantei Supreme, care au ramas in pronuntare mai multe ore, dupa ce au judecat aceasta contestatie in cursul diminetii, Udrea insasi fiind audiata.

Masura va fi pusa in aplicare de indata, ca urmare, in urmatoarele ore Elena Udrea urmeaza sa fie eliberata din Arestul Politiei Capitalei, urmand ca fosta sefa a PMP sa mearga la domiciliu, unde va fi plasata in arest. In perioada in care se afla in arest la domiciliu, deputatul are de respectat o serie de obligatii, printre ele si aceea de a nu lua legatura cu persoanele suspectate ori cercetate in acelasi dosar.


(145 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Elena Udrea, plasata in arest la domiciliu! Decizia Instantei Supreme e definitiva! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52259397506714 seconds.