Miercuri, 18 Februarie 2015 - 05:29 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita: Procurorii au inceput urmarirea penala si fata de mine

Publicat de: ---

Cotidianul

Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma si fiul acestuia Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul in care e vizat si Iulian Hertanu, cumnatul lui Ponta .

"Procurorii au inceput urmarirea penala si fata de mine. Mi-au dispus o masura sa nu ma intalnesc cu domnii Cosma", a declarat Sebastian Ghita, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, scrie MEDIAFAX.

Raspunzand unei intrebari, Ghita a spus ca are calitatea de suspect in acest dosar, in care este vizat Iulian Hertanu, cumnatul premierului. Întrebat despre contractul cu fonduri europene derulat la Comarnic pentru introducerea canalizarii in localitate, Ghita a spus: ”Stim cu totii ca lucrarile acolo nu au mers asa cum trebuia, ca stagneaza, iar firma nu a reusit sa performeze si sa termine acea lucrare publica. Nu cunosc mai multe alte detalii”.

Întrebat daca a fost implicat in acest contract, deputatul a spus ca nu. Întrebat, de asemenea, de ce a fost adus cu mandat la DNA, daca nu este implicat in acest contract, Ghita a raspuns: ”Îl cunosc pe om (Iulian Hertanu -n.r.) si probabil ca procurorii vor sa se convinga de natura relatiilor mele cu dansul", scrie Mediafax.

Întrebat daca este prieten cu Iulian Hertanu, deputatul de Prahova Sebastian Ghita a spus ca il cunoaste, ca l-a vazut ”de cateva ori, cu diferite ocazii", ca nu are o relatie foarte stransa cu acesta, dar ca ”presupune despre asta este vorba". Initial, Sebastian Ghita a spus ca nu cunoaste calitatea in care a fost chemat la DNA Ploiesti, spunand ca ”este o institutie unde nu doresti sa ai calitati. În final, la intrebarile jurnalistilor, el a citit de pe un mandat de aducere pe care il tinea in mana, raspunzand ca are calitatea de suspect. Sebastian Ghita a declarat, la sediul DNA, ca a fost chemat in calitate de suspect:

”L-am vazut de cateva ori pe om(n.r. Iulian Hertanu), nu am o relatie cu acesta. Nu am o legatura cu domnul Hertanu. Sunt audiat in calitate de suspect”, a spus Sebastian Ghita, in fata DNA.


(173 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Sebastian Ghita: Procurorii au inceput urmarirea penala si fata de mine | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5910439491272 seconds.