Miercuri, 11 Februarie 2015 - 05:38 AM Aleg.RO: Stelian Tanase, scrisoare catre Klaus Iohannis: Este urgent sa interveniti pentru salvarea TVR

Publicat de: ---

Antena 3

Conducerea TVR a raspuns marti la intrebarile Comisiei de Cultura a Senatului . La audieri au participat membri ai Comitetului Director si ai Consiliului de Administratie al TVR. Dupa doua ore de audieri, Presedintele-Director general, Stelian Tanase, a fost invitat la discutii in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor.  TVR News a transmis in direct audierile.

Presedintele-director general al TVR a precizat in cadrul audierilor din cele doua Comisii ca a transmis, in numele TVR, o solicitare SRI pentru retragerea ofiterilor acoperiti din TVR si ca asteapta un raspuns institutional.

De asemenea, Stelian Tanase a spus ca i-a adresat presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care i-a descris "situatia dezastruoasa" din TVR si a citit un paragraf din scrisoare.

Este urgent, domnule presedinte, sa interveniti cu marea dvs autoritate pentru a salva o institutie esentiala intr-o societate europeana moderna. Va solicit sa puneti, asadar, pe agenda dvs, si-asa incarcata, un punct referitor la ce v-am scris mai sus - situatia Televiziunii. Va rog ca in intalnirile cu politicienii si sefii institutiilor statului roman sa le amintiti situatia grava a SRTv si sa le cereti sa iasa din indiferenta manifestata in atatea prilejuri. E timpul sa se ia masurile care se cuvin. Este ultimul moment cand se mai poate interveni pentru salvarea Televiziunii Publice.

Presedintele-director general al TVR a precizat ca scrisoare adresata lui Iohannis este una personala si ca documentul nu trebuie sa ajunga la presa.


(183 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Stelian Tanase, scrisoare catre Klaus Iohannis: Este urgent sa interveniti pentru salvarea TVR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58385491371155 seconds.