Miercuri, 11 Februarie 2015 - 05:38 AM Aleg.RO: Jocurile slot machine, legale doar in cazinouri si agentii ale Loteriei Romane

Publicat de: ---

Cotidianul

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis marti ca jocurile de noroc de tip slot-machine vor putea sa functioneze legal doar in cazinouri si agentii ale Loteriei Romane, potrivit Mediafax . Proiectul a fost respins anterior de Senat, iar Camera este for decizional.

Dependenta de jocuri de noroc, de pacanele, se numeste ludomanie si face “ravagii in Romania”, iar prin acest proiect se incearca restrangerea "pacanelelor", slot machine doar in spatii conventionale, a spus deputatul PSD Cornel Iacoban, unul dintre initiatorii proiectului.

Propunerea legislativa a fost depusa la Parlament anul trecut, fiind initiata de 100 de parlamentari.

În replica, deputatul PNL Theordor Nicolescu a aratat ca se incalca libera concurenta si textul este neconstitutional. "Vad ca vreti sa dati doar la cazinouri si la Loteria Romana dreptul la slot machine. Avem un mare scandal cu concesionarea serviciilor Loteriei. Dumeavoastra vreti ca cei care au concesionat serviciile Loteriei sa aiba 80% din piata de slot machine din Romania", a spus Nicolescu.


(241 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Jocurile slot machine, legale doar in cazinouri si agentii ale Loteriei Romane | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52517199516296 seconds.