Luni, 09 Februarie 2015 - 05:59 AM Aleg.RO: Parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristi Ionita

Luni, parlamentarii vor decide daca incuviinteaza inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea si daca deputatul PMP poate fi arestat preventiv .

 

La prima vedere, mai toate grupurile parlamentare vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea, astfel ca deputatul PMP este in pericol sa ajunga dupa gratii.

Oarecum surprinzator, Elena Udrea este “tradata” si de formatiunea politica pe care a condus-o pana de curand. Astfel, Eugen Tomac, noul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea.

“Vom vota pentru inceperea urmaririi penale. Obiectivele noastre sunt clare. Eu sper ca doamna Udrea sa poata sa-si dovedeasca nevinovatia in instanta”, a fost mesajul clar al lui Eugen Tomac.

Liderul PMP sustine ca “nu sunt in situatia sa-i dau doamnei Udrea sfaturi. Este o situatie delicata. Deocamdata pot sa va spun ca doamna Udrea nu mai este membru al Partidului Miscarea Populara si ca formatiunea noastra politica trebuie sa mearga mai departe”.


(109 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Parlamentarii PMP vor vota “pentru” urmarirea penala a Elenei Udrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55059599876404 seconds.