Joi, 05 Februarie 2015 - 05:30 AM Aleg.RO: Camera Deputa?ilor voteaza, joi, arestarea Elenei Udrea

Publicat de: ---

romanialibera

Cererea DNA de arestare a deputatului Elena Udrea a ajuns la Camera Deputatilor, Biroul Permanent al acestui for legislativ urmand sa se reuneasca joi, la ora 12 .0,0 pentru a decide care va fi parcursul acestei noi solicitari a Justitiei, au spus miercuri, pentru Mediafax, surse oficiale.

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Camera Deputatilor pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce procurorii au extins urmarirea penala pe numele ei si pentru luare de mita, in dosarul \'Gala Bute\'.

Procurorii DNA au extins, miercuri, cercetarile fata de Elena Gabriela Udrea, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie referatul cauzei, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor, pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea.

De asemenea, referatul cauzei a fost trimis si ministrului Justitiei, pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilorincuviintarea arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite si luare de mita.

\'Faptele au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012.

Laptop Asus cu Windows 8.1 la doar 1199 lei! comenteaza /* (c)


(143 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Camera Deputa?ilor voteaza, joi, arestarea Elenei Udrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59167289733887 seconds.