Miercuri, 04 Februarie 2015 - 05:37 AM Aleg.RO: Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi audiat in Parlament dupa acuzatiile lansate de Elena Udrea

Publicat de: ---

Puterea taguri: director, interimar, sri, florian, coldea, audiat, parlament, acuzatie, elena, udrea, institutie

Directorul interimar al SRI Florian Coldea va fi audiat pe 9 februarie, de Comisia parlamentara de control al SRI . Printre temele discutiilor se numara acuzatiile Elenei Udrea si situatia generata de demisia lui George Maior de la conducerea institutiei.

Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI a stabilit ca pana la data audierii reprezentantii SRI sa puna la dispozitia Comisiei informatiile necesare.

Potrivit unui comunicat de presa al Comisiei, temele audierii vor fi:  "perspectivele de evolutie ale principalelor riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale a Romaniei  in anul 2015 si pregatirea SRI pentru contracararea acestor riscuri; analiza situatiei generate de demisia lui George Maior din functia de director al SRI; analiza situatiei generate de afirmatiile/acuzatiile la adresa SRI si a conducerii interimare a SRI, aparute in spatiul public in ultimele zile".

De asemenea, un alt subiect care va fi discutat de comisie cu membrii conducerii SRI va fi "analiza impactului modificarilor legislative din ultima perioada asupra activitatii SRI".


(179 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, va fi audiat in Parlament dupa acuzatiile lansate de Elena Udrea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55775809288025 seconds.