Marți, 03 Februarie 2015 - 04:17 AM Aleg.RO: Presedintele Klaus Iohannis vrea sa sustina un mesaj in plenul reunit al Parlamentului

Publicat de: ---

Puterea taguri: presedinte, klaus, iohannis, vrea, sustine, mesaj, plen, reunit, parlament, 9, februarie, scrisoare

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, o scrisoare deschisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, in care le propune sa sustina un mesaj, in sedinta plenului reunit . Seful statului le-a propus celor doi ca evenimentul sa aiba loc in data de 9 februarie, la ora 16.00.

Administratia Prezidentiala a precizat, intr-un comunicat de presa, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni, o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Valeriu-Stefan Zgonea, in care se precieaza ca, in conformitate cu prevederile Art. 88 din Constitutia Romaniei, republicata, doreste sa adreseze Parlamentului un mesaj.

”Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 9 februarie 2015, ora 16.00”, se mentioneaza in scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis, transmisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului.

Scrisoarea presedintelui vine la cateva ore dupa intalnirea pe care Klaus Iohannis a avut-o, la Palatul Cotroceni, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, pe tema prioritatilor legislative ale sesiunii parlamentare.


(212 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa sustina un mesaj in plenul reunit al Parlamentului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5231990814209 seconds.