Luni, 02 Februarie 2015 - 05:40 AM Aleg.RO: Cine sunt parlamentarii lui Geoana si Vanghelie

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Senatorul Mircea Geoana a lansat duminica, la Romexpo, alaturi de Marian Vanghelie, un nou proiect social-democrat intitulat "Romania noastra", sustinand ca aceasta initiativa va schimba majoritatea in Parlament, iar in luna martie va fi instalat un nou guvern .

„Sunt mandru de colegii mei cu care suntem astazi aici si sunt mandru. O sa vedeti peste cateva saptamani cum initiativa noastra si proiectul nostru politic pentru un nou proiect social democratic va schimba majoritatea si va asigura Romaniei, a inceput cu alegerea noului presedinte si care cel tarziu la inceputul lunii martie va insemna si un nou guvern, si o noua majoritate cu o noua social democratie care pune o contributie importanta la constructia unui nou proiect de tara", a afirmat el.

In afara de Mircea Geoana, printre initiatorii noului partid sunt trei senatori -  Catalin Croitoru(PSD, fost PDL), Valer Marian (fost PSD) si Aurel Dan Ionita(independent, fost PPDD) - si noua deputati - Razvan Condurateanu (UNPR, fost PPDD), Maria Dragomir (PPDD), Florentin Gust (PSD, fost PC, fost PDL), Oana Mizil(PSD), Petre Petrescu (PSD), Radu Popa(PSD, fost PPDD), Razvan Rotaru (nefiliat, fost PC, fost PPDD), Iriza Scarlat (PSD) si Violeta Tudorie (PSD).

Citeste si Mandrii romani ai lui Ponta au trecut la Vanghelie. „Toti au furat ce-au furat, toti au facut ce-au facut, dar el, din putinul lui, ne sprijina si pe noi” Citeste si Mircea Geoana si-a lansat partidul anti-Ponta


(132 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Cine sunt parlamentarii lui Geoana si Vanghelie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60849618911743 seconds.