Luni, 02 Februarie 2015 - 05:40 AM Aleg.RO: Audierea generalului Coldea, din Parlament, amanata?

Publicat de: ---

Cotidianul

Audierea sefului interimar al SRI, generalul Florin Coldea, in Comisia SRI din Parlament, s-ar putea amana . Dupa acuzatiile Elenei Udrea, in cadrul Serviciului a fost declansat un control intern

Potrivit stiripesurse.ro, Coldea i-ar fi cerut lui Georgian Pop, presedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, sa nu fie audiat inca in Parlament, pana nu se termina verificarile interne.

Dupa recentele acuzatii ale deputatul PMP Elena Udrea, care a sustinut vineri, intr-un interviu acortdat Hotnews, ca seful interimar al SRI, Florian Coldea, controleaza viata politica, acesta a fost chemat in fata Comisiei de control a SRI .

Coldea ar fi trebuit sa raspunda intrebarilor privind acuzatiile aduse de Udrea, care a sustinut ca ar fi cerut bani pentru sustinerea financiara a unei televiziuni si fabricare de dosare.

Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea a comentat informatia:

"Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma "rezolva" pe mine".


(146 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Audierea generalului Coldea, din Parlament, amanata? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70109391212463 seconds.