Vineri, 30 Ianuarie 2015 - 05:51 AM Aleg.RO: Macovei bate la usa lui Ponta

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Adversara declarata a liderului PSD, Monica Macovei cauta totusi sa-si uneasca fortele cu Victor Ponta pentru a pune in practica o propunere mai veche privind ridicarea imunitatii parlamentarilor in maximum 48 de ore .

 

Monica Macovei ii cere lui Victor Ponta sa sustina proiectul de ridicare a imunitatii parlamentarilor in cel mult 48 de ore

Monica Macovei i-a transmis premierului ca nu trebuie sa-si mai bata capul cautand solutii pentru accelerarea ridicarii imunitatii, acestea aflandu-se chiar sub nasul lui.  ?Exista si acum in Parlamentul Romaniei o propunere care-mi apartine si care vizeaza modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, in care se cer trei lucruri: sa se pronunte Camera Deputatilor asupra ridicarii imunitatii in cel mult 48 de ore, sa nu se analizeze probele, pentru ca parlamentarii nu sunt instanta de judecata si sa se voteze deschis, nu secret, ca sa vada lumea care si-a ales parlamentarii cum voteaza acestia?, a afirmat europarlamentarul, mentionand ca acest proiect ar putea fi pus imediat in practica, daca exista vointa politica. ?Domnul Ponta poate sa-l sustina, pentru ca proiectul exista deja. Sa-l sustina si PNL-ul, dar sa nu plagieze. Acum, sigur, si daca plagieaza, pana la urma pentru mine este importat ca aceste masuri sa fie adoptate?, a mai precizat Monica Macovei, citata de RFI.


(465 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Macovei bate la usa lui Ponta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57073712348938 seconds.