Joi, 19 Mai 2005 - 05:15 PM Aleg.RO: Suceava: Primarul vrea să afle mai multe detalii despre proiectul privind municipiul

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News Primarul Sucevei, Ion Lungu, va cere conducerii Consiliul Județean Suceava să prezinte toate detaliile referitoare la modul în care se va derula în municipiul reședință de județ proiectul „Suceava – Utilități și mediu la standarde europene”. Lungu susține că are nevoie de toate detaliile economice ale modului în care se va desfășura proiectul, pentru că dorește transparență maximă și siguranță. „Este normal să avem un acord de finanțare între Consiliul Județean și Consiliul Local Suceava.

Eu sunt deschis colaborării, dar vreau ca gradul de îndatorare al Primăriei Suceava, în urma punerii în aplicare a proiectului, să fie foarte bine stabilit. Eu trebuie să asigur transparența totală și o informare corectă a oamenilor în legătură cu modul în care se cheltuiesc banii”, a mai spus Lungu.

El a explicat că în cadrul proiectului menționat, Primăria Suceava ar trebui să fie parte, urmând să primească de la CJ o sumă de bani realizată din economiile făcute în urma licitațiilor de până acum.


(788 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Suceava: Primarul vrea să afle mai multe detalii despre proiectul privind municipiul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56342196464539 seconds.