Joi, 27 Noiembrie 2014 - 06:03 AM Aleg.RO: Deputatul Nicolae Paun anunta ca va depune in Parlament un proiect al gratierii colective

Publicat de: ---

Gândul

”Voi depune, in urmatoarea sesiune parlamentara, un proiect privind gratierea colectiva a unor pedepse pentru acte care nu au fost savarsite cu violenta, intre unu si cinci ani maximum”, a declarat Nicolae Paun, pentru MEDIAFAX .

Deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu au fost initiatorii Legii amnistierii si gratierii, respinsa saptamana trecuta de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.

Camera Deputatilor a respins saptamana trecuta, marti, proiectul legii amnistiei si gratierii, fiind inregistrate 293 de voturi in favoarea acestei decizii, un vot "impotriva" si o abtinere.

Citeste si: Camera Deputatilor A RESPINS proiectul legii amnistiei si gratierii. Scutaru, catre parlamentarii PSD: "A trebuit sa pierdeti alegerile prezidentiale pentru a aduce proiectul pe ordinea de zi"

Camera era forul legislativ decizional in cazul acestui proiect de lege, care a fost respins de Senat din mai 2013.

Plenul Camerei Deputatilor a respins proiectul de lege privind amistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse dupa ce reprezentantii PNL si PDL si cei ai PSD au precizat ca voteaza pentru respingerea acestui proiect.

 


(302 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatul Nicolae Paun anunta ca va depune in Parlament un proiect al gratierii colective | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61393785476685 seconds.