Miercuri, 18 Mai 2005 - 07:39 AM Aleg.RO: Antonie Iorgovan: Adversarii PSD sunt «corsarul de la Cotroceni si papagalii din Piata Victoriei»

Publicat de: AMP/AM

gardianul Senatorul Antonie Iorgovan, prim-vicepresedintele al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD, a facut, ieri, apel la liderii social-democrati sa se linisteasca si sa accepte situatia, asa cum s-a conturat ea dupa congresul de luna trecuta. "Trebuie sa vedem lucrurile asa cum sunt. Trebuie sa ne linistim si sa nu cautam adversari in interiorul partidului. Adversarii nostri sunt in afara partidului: corsarul de la Cotroceni, care trebuie zdrobit, politic vorbind, si papagalii din Piata Victoriei, care sunt plini de ifose si mofturi. Obiectivul nostru trebuie sa fie, pe de o parte, oprirea lucrurilor rele pe care actuala putere intentioneaza sa le faca, iar, pe de alta parte, recastigarea zonelor noastre electorale traditionale", a declarat Antonie Iorgovan, citat de AM Press.

Iorgovan a declarat ca in PSD nu vor mai aparea personaje precum Mischie sau Hayssam. "Noi eram ca un sat fara caini. Cine voia dadea in noi, iar situatia celor cu probleme nu era discutata in partid. De acum, aceste lucruri nu se vor intampla. Avem create structuri noi care, cum este si Comisia de Arbitraj si Integritate Morala, se vor ocupa de astfel de lucruri", a precizat Iorgovan. Iorgovan a anuntat, de asemenea, ca isi va depune candidatura la nivelul PSD pentru a fi desemnat candidatul acestei formatiuni politice la functia de presedinte al Romaniei, transmite Mediafax. "Ma voi bate pentru postul respectiv cu toate persoanele din partid, e o pozitie foarte serioasa, nu ma joc cu vorbele", a declarat Iorgovan.

Intrebat ce l-a determinat sa ia o astfel de decizie, senatorul PSD a raspuns: "Greselile corsarului de la Cotroceni. Ma calca pe nervi aproape in fiecare zi prin pozitiile pe care le adopta".


(604 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la AMP/AM


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Antonie Iorgovan: Adversarii PSD sunt «corsarul de la Cotroceni si papagalii din Piata Victoriei» | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.