Joi, 03 Octombrie 2013 - 06:06 AM Aleg.RO: Viceprimarul Capitalei: Bucurestenii si-au luat masinile drept umbrela pe ploaie

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Ovidiu Barbulescu 02 .10.2013

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, ca in cele doua zile de precipitatii, bucurestenii si-au luat "masinile drepte umbrele", volumul traficului din Bucuresti fiind in aceasta perioada "imens" fata de o zi obisnuita."Discutand cu niste presedinti de asociatii de locatari, spuneau ca intr-o zi normala ramane parcarea in spatele blocului cam jumatate goala. Acum era goala fiecare din aceste parcari, ceea ce inseamna ca bucurestenii si-au luat masinile drept umbrela", a spus viceprimarul Marcel Nicolaescu, la comandamentul de urgenta de la Palatul Victoria.

El a adaugat ca, in ciuda acestui fapt, traficul a fost fluent.

Nicolaescu a mai spus ca in cele 56 de ore de precipitatii neintrerupte, Bucurestiul a tranzitat un volum de apa de 12 milioane de metri cubi, din care 10 milioane au fost ape pluviale, reprezentand un debit de aproximativ 156 de metri cubi pe secunda acumulati in perioada de varf a precipitatiilor. Debitul apelor deversate intr-o zi normala este in jur de 12 metri cubi pe secunda, a subliniat Nicolaescu.

Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila, a solicitat, cu acest prilej, primariilor de sectoare sa inventarieze copacii cu risc de cadere si sa ia masuri pentru taierea acestora.


(753 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Viceprimarul Capitalei: Bucurestenii si-au luat masinile drept umbrela pe ploaie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7613091468811 seconds.