Joi, 26 Septembrie 2013 - 05:53 AM Aleg.RO: Boc nu este de acord cu amnistierea primarilor incompatibili

Publicat de: ---

cronicaromana Fostul premier Emil Boc considera ca propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, privind amnistierea primarilor incompatibili “nu este buna” si spune ca jocul “de-a justitia” nu este benefic unei tari membre a UE .

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa cum comenteaza propunerea lui Crin Antonescu privind o lege de amnistiere a primarilor aflati in conflict de interese “public-public”, Emil Boc a raspuns ca demersul nu este sanatos nici din perspectiva MCV.

“Aceasta idee nu cred ca este buna. Legea trebuie respectata si jocul acesta de-a justitia nu este benefic unei tari membre a UE. Trebuie sa avem respect fata de justitie, respect fata de legi, pentru ca, altfel, ce rost mai are sa punem justitia la treaba, daca oricum vin politicienii si anuleaza tot ce face justitia? Cred ca acest lucru nu este sanatos si din perspectiva MCV si a credibilitatii Romaniei pe justitie in UE”, a spus Boc.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la RTV, ca sustine ideea unei legi de aministie in legatura cu alesii locali in cazul carora ANI a sesizat un conflict de interese de tip “public-public”, iar in situatia incompatibilitatilor, un recurs in interesul legii al MJ.

 


(716 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Boc nu este de acord cu amnistierea primarilor incompatibili | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62231707572937 seconds.