Joi, 26 Septembrie 2013 - 05:53 AM Aleg.RO: Deputatii nu dau doi bani pe deciziile lui Valeriu Zgonea

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Prinsi pe picior gresit de Mihail Neamtu, care a reusit sa dea buzna peste premierul Victor Ponta  in sala de plen, deputatii au decis sa inaspreasca Regulamentul de securitate interioara .

 

Desi el nu-si poarta insigna de deputat, Valeriu Zgonea le-a cerut colegilor sa nu mai vina la sedinte fara acest ?accesoriu?

ANA BIRCHALL (PSD)

RADU POPA (PSD)

FLORENTIN GUST (PSD)

Pe langa alte  dispozitii care-i vizeaza pe angajati si jurnalisti, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat pe un ton ferm ca accesul parlamentarilor in sala de plen ?se va face pe baza insignei?. Asa cum era de asteptat, primii care au  ignorat masurile propuse de Zgonea au fost chiar parlamentarii. Mai mult, unii dintre ei i-au ras in nas presedintelui Camerei, sustinand ca regulile sunt facute ca sa fie incalcate.

?Nu am purtat insigna niciodata si nici nu am de gand sa o port.  Este inestetica, grosolana de-a dreptul, si nu am rabdare sa o mut de la un sacou la altul?, s-a scuzat un deputat. ?Am sa-mi pun si eu insigna, atunci cand o sa o poarte si domnul presedinte. Nu ati vazut ca nici el nu o are??, a comentat un alt parlamentar. Interesant este ca, printre ?rebeli? se afla si acei alesi care au insistat ca jurnalistii sa-si poarte ecusoanele la gat si sa stea in spatii bine delimitate, explicand ca in parlamentele statelor civilizate, regulile sunt sfinte.

74 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII


(735 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputatii nu dau doi bani pe deciziile lui Valeriu Zgonea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60479307174683 seconds.