Marți, 24 Septembrie 2013 - 05:54 AM Aleg.RO: Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui drum judetean din Satu Mare

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Laurentiu Cotu 23 .09.2013

Consiliul Judetean Satu Mare deruleaza un proiect european in valoare totala de aproximativ 23 mil. lei (circa 5 mil. euro), din care 17,7 mil. lei (4 mil. euro) reprezinta asistenta financiara nerambursabila, pentru reabilitarea drumului judetean 194.

In cadrul acestui proiect se vor realiza lucrari de modernizare a drumului judetean pe o lungime totala de peste 10 km, iar termenul de finalizarea al proiectului este prevazut pentru un interval de noua luni. Lucrarile sunt executate de compania de constructii Tehnic-Asist din Botosani.

Proiectul ??Modernizare drum de ocolire in zona de sud (DJ 194) Satu Mare?, este finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa prioritara 2 ? ??Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale?, Domeniul de interventie 2.1 ? ??Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane - inclusiv constructia si reabilitarea soselelor de centura?.


(623 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui drum judetean din Satu Mare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55591297149658 seconds.