Vineri, 06 Septembrie 2013 - 06:48 AM Aleg.RO: Gigel Stirbu, deputat PNL: Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat se afla pe mainile dumneavoastra

Publicat de: ---

Gândul

Deputatul PNL Gigel Stirbu il acuza de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, de faptul ca are pe maini sangele baietelului ucis de caini, ca se foloseste de suferinta familiei si se "catara pe durerea" acesteia pentru a organiza o conferinta de presa, in loc sa fie la capataiul copilului .

"Primarul general al municipiului Bucuresti, domnul Sorin Oprescu, se foloseste de suferinta oamenilor care si-au pierdut un copil si se catara pe durerea lor pentru a organiza conferinta de presa la ora de maxima audienta. In mod normal, ar fi trebuit sa fie la capataiul acelui inger pentru a carui disparitie este principalul vinovat", sustine deputatul PNL intr-un comunicat de presa remis joi agentiei MEDIAFAX.

De asemenea, Stirbu sustine ca Oprescu ar fi trebuit sa nu mai vorbeasca "despre master-planuri", ci sa dea dovada ca ii pasa de cetatenii pe care-i "pastoreste", si sa nu "arunce pisica in curtea Guvernului sau a Parlamentului cu gasirea solutiei in privinta cainilor fara stapan".

Liberalul il mai acuza pe Oprescu de faptul ca incearca sa creeze "iluzia bucurestenilor ca domnia sa lucreaza, cand este de fapt principalul vinovat pentru disparitia acelui copil nevinovat".

"Sorin Oprescu are la dispozitia sa cel mai mare buget al Romaniei si are o larga majoritate in Consiliul General al municipiului Bucuresti; astfel, cele doua instrumente pot fi utilizate in folosul bucurestenilor care l-au votat cu mare incredere si care au asteptari pe masura. Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat se afla pe mainile dumneavoastra. Lasati fariseismul si limbajul flegmatic care va caracterizeaza si faceti-va treaba pentru care ati fost votat", mai afirma deputatul PNL.

Gigel Stirbu ii mai spune primarului Capitalei ca "un milion de camere de luat vederi nu fac cat o scuza sincera pentru parintii acelui copil".

 


(181 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Gigel Stirbu, deputat PNL: Domnule Oprescu, sangele acelui mic inger sfasiat se afla pe mainile dumneavoastra | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51110506057739 seconds.