Marți, 03 Septembrie 2013 - 07:00 AM Aleg.RO: Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat "absolut nimic" de la Rosia Montana

Publicat de: ---

WallStreet Premierul Victor Ponta a preciza ca nu a luat "absolut nimic" de la Rosia Montana, raspunzand astfel intrebarii lansate de catre presedintele Traian Basescu intr-un interviu .

Solicitat sa comenteze in legatura cu intrebarea pe care Traian Basescu i-a adresat-o, Ponta a raspuns: "Stie domnia sa".

Jurnalistii i-au spus premierului ca aceeasi intrebare a adresat-o si el presedintelui Traian Basescu, cand se afla in opozitie.
"Da, dar nu mi-a raspuns. Eu pot sa raspund: absolut nimic. Poate si dansul sa raspunda?", a replicat Ponta, potrivit Mediafax.

Premierul a spus ca nu il intereseaza ce spune presedintele Traian Basescu si ca nu ii va raspunde la jigniri.

"Ce spune domnul presedinte Basescu nu ma intereseaza. Oricate jigniri imi va aduce in continuare, foarte bine, nu-i raspund", a precizat Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: "Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru proiect?".

"Va aduceti aminte cum tipa Victor Ponta din opozitie cati bani a luat Basescu pentru semnarea proiectului de la Rosia Montana si nici nu semnasem nimic, acum il intreb eu: Ponta cati bani ai luat sa semnezi pentru Rosia Montana?", a afirmat seful statului intr-un interviu la "Adevarul"

 


(208 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
WallStreet

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa WallStreet:

Ponta ii raspunde lui Basescu: Nu am luat "absolut nimic" de la Rosia Montana | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57321906089783 seconds.