Miercuri, 14 August 2013 - 06:22 AM Aleg.RO: Ponta, ATAC la Basescu: "Circul de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor"

Publicat de: ---

Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca a vazut in ultima perioada niste comunicate ale Administratiei prezidentiale sunt "de o asemenea mitocanie si prostie" incat lui i se pare ca "circul de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor" .

"Eu tot vad niste comunicate de la Administratia prezidentiala ... Sunt de o asemenea mitocanie si prostie...", a spus Ponta, la o televiziune. "Mie mi se pare ca de fapt circul asta de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor. (...) Suntem, din pacate, in situatia in care nu mai avem un presedinte si o Administratie prezidentiala, avem o gasca care se ocupa de doamna Udrea", a mai afirmat premierul. El a sustinut ca Traian Basescu doreste ca Elena Udrea sa ajunga presedinte al tarii, aceasta fiind "pasiunea sa politica".


(854 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Ponta, ATAC la Basescu: "Circul de la Cotroceni ajunge in zona mai joasa decat a manelelor" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.