Marți, 30 Iulie 2013 - 06:42 AM Aleg.RO: Deputatii vor sa cumpere masini noi de 750.000 de euro

Publicat de: ---

cronicaromana Deputatii se pregatesc sa cumpere 50 de noi autoturisme, in ciuda faptului ca in actualul buget nu mai sunt bani nici macar pentru intretinerea Parlamentului . Pentru acestea, parlamentarii sunt dispusi sa dea 750.000 de euro, motivand ca actualele masini sunt prea vechi pentru a circula in siguranta, transmite Romania TV.

De asemenea, pentru ca numarul deputatilor a crescut dupa ultimele alegeri, unii dintre parlamentari s-au trezit ca trebuie sa imparta masina de serviciu cu alti colegi. Camera Deputatilor spera sa obtina o amanare de la plata masinilor pana anul viitor, cand Guvernul va trebui sa le dea mai multi bani alesilor, informeaza rtv.net.

Multi dintre parlamentari sau plans ca masinile sunt prea vechi si pe deasupra nici nu ajung pentru toti deputatii in conditiile in care numarul membrilor din Legislativ a crescut considerabil in urma alegferilor din decembrie 2012.

La inceputul anului, deputatii au primit de la buget 198 de milioane de lei, iar senatorii – 85 de milioane de lei. Banii ar fi trebuit sa le ajunga pentru tot anul, dar deja s-au terminat. Drept urmare, parlamentarii spera la o suplimentare acceptata de Guvern, in ciuda faptului ca premierul Ponta i-a avertizat, inca de luna trecuta, ca nu vor primi sume suplimentare.


(604 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Deputatii vor sa cumpere masini noi de 750.000 de euro | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55205106735229 seconds.