Luni, 16 Mai 2005 - 12:34 PM Aleg.RO: Iliescu a avut un puseu de tensiune

Publicat de: Mediafax

ziua Senatorul Ion Iliescu a avut, sambata la pranz, un puseu de tensiune, care insa nu a necesitat spitalizare, el fiind consultat, la domiciliu, de catre medicul sau de familie. Medicul Sorin Oprescu a declarat ca fostul sef al statului a avut "un usor puseu de tensiune" insa, dupa ce a fost consultat, acasa, de catre medicul de familie, starea i s-a ameliorat imediat".

Iliescu a precizat, pentru Radio Info PRO, ca oboseala si solicitarea, pe fondul cardiopatiei ischemice de care sufera, l-au determinat sa faca un control cu medicul de familie, "pentru a vedea daca s-a produs vreo modificare". El a respins totodata zvonurile potrivit carora ar fi suferit un infarct. "Pot sa ii linistesc pe toti: nu este vorba de nici un infarct. Am fost ceva mai obosit, eu am o cardiopatie ischemica mai veche si fac controale", a afirmat Iliescu.

El a precizat ca vrea sa-i linisteasca astfel "pe toti prietenii care se intereseaza si care, in mod sincer, au fost probabil preocupati de aceasta zvonistica". In ceea ce-i priveste pe "cei care asteapta cu nerabdare asa ceva", Iliescu a spus ca poate vor fi linistiti sau poate vor fi dezamagiti.


(941 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziua

· Alte știri de la Mediafax


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziua:

Iliescu a avut un puseu de tensiune | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50164794921875 seconds.