Sâmbătă, 14 Mai 2005 - 09:45 AM Aleg.RO: Oamenii lui Dan Ioan Popescu, tot mai nemulțumiți de comportamentul lui Mircea G

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici s-a aratat nemultumit de faptul ca nu i s-a permis sa ia cuvantul in cadrul Consiliului National, desi ocupa pozitia a treia pe lista vorbitorilor. El a spus ca nici un tanar nu a fost lasat sa ia cuvantul de catre presedintele PSD, Mircea Geoana.

"Tinerii au fost sariti strategic si s-a trecut la membrii "consacrati" ai partidului", a mentionat Petrovici.

Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti a declarat ca dorea sa-si exprime public nemultumirea fata de faptul ca in filiala au fost recent impuse "de la centru" unele persoane care "nici macar nu stiu adresa sediului organizatiei".

De remarcat ar fi faptul ca in ultima perioada de timp, dar in special la Consiliul National s-a putut observa o apropiere intre organizatia PSD Bucuresti, condusa de Dan Ioan Popescu si fostul presedinte Ion Iliescu, in detrimentul relatiei dintre social-democratii bucuresteni si actuala conducere a partidului.


(563 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Oamenii lui Dan Ioan Popescu, tot mai nemulțumiți de comportamentul lui Mircea G | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56783413887024 seconds.