Marți, 30 Aprilie 2013 - 06:40 AM Aleg.RO: Pedelistii vor avea propriul candidat la prezidentiale

Publicat de: ---

cronicaromana Liviu Negoita a declarat, luni, ca PDL va avea propriul candidat la Presedintie, aratand ca in dezbaterea interna se pot inscrie si pesonalitati care nu fac parte din PDL si care sunt neangajate politic, excluzandu-l pe Mihai Razvan Ungureanu .

Domnul Ungureanu este angajat politic, are un partid”, a precizat Liviu Negoita. El a fost intrebat de catre ziaristi cum comenteaza propunerea lui Mihai Razvan Ungureanu ca formatiunile de dreapta sa aiba un candidat comun pentru prezidentiale.”Noi am spus ca PDL va avea propriul candidat la Presedintie. PDL, subliniez!”, a precizat Negoita.

El a aratat ca in campania interna a PDL, care se va demara in toamna, se pot inscrie si “personalitati care nu fac actualmente parte din PDL”, dar care “nu sunt angajate politic”.Negoita a fost intrebat si daca PDL ia in calcul o eventuala fuziune cu Forta Civica condusa de Mihai Razvan Ungureanu.”Cine doreste sa vina catre PDL, prin fuziune, putem discuta”, a raspuns Liviu Negoita.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca dreapta romanesca este fragmentata, iar pentru a avea sanse trebuie sa stabileasca liste comune la alegerile europarlamentare, un candidat unic la prezidentiale si sa formeze un partid pana in 2016.


(659 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Pedelistii vor avea propriul candidat la prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53124499320984 seconds.