Luni, 29 Aprilie 2013 - 05:53 AM Aleg.RO: Primaria contruieste la Unirii prima statie de alimentare din Bucuresti pentru automobile electrice

Publicat de: ---

WallStreet Capitala va avea prima statie de alimentare pentru automobilele electrice, in zona Unirii, unde urmeaza sa fie amenjate 24 de locuri de parcare pentru sase module de statii de alimentare a masinilor, potrivit unui proiect de hotarare adoptat de consilierii generali, scrie <a href="http://www .mediafax.ro">Mediafax.

Propunerea de amplasare a statiei pilot de alimentare a automobilelor electrice este pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotarare, municipalitatea doreste amenajarea a 24 de locuri de parcare pentru implementarea a sase module de statii de alimentare a automobilelor electrice in cadrul unui proiect pilot de incurajare a dezvoltarii automobilului electric.

"Avand in vedere ca printre marii producatori auto prezenti in Romania sunt si pionierii automobilului electric, se evidentiaza, astfel, oportunitatea incurajarii dezvoltarii si sustinerii automobilelor electrice", se arata in document.

Proiectul - pilot va fi pus in aplicare in baza unui protocol de lucru, incheiat intre detinatorul de statii de alimentare, pe de o parte, si Administratia Strazilor si Directia Generala de Infrastructura si Servicii Publice, pe de alta parte, se mai arata in proiect.

Propunerea de amplasare a statiei pilot de alimentare a automobilelor electrice este pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

 


(585 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
WallStreet

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa WallStreet:

Primaria contruieste la Unirii prima statie de alimentare din Bucuresti pentru automobile electrice | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64256310462952 seconds.