Vineri, 26 Aprilie 2013 - 05:39 AM Aleg.RO: Un senator PPDD a fost luat la misto de grevistii de la Uzinele Sodice Govora

Publicat de: ---

libertatea Pentru un strop de capital electoral, unii politicieni ar fi in stare de orice . Profitand de greva foamei a celor 57 de muncitori de la Uzinele Sodice Govora, de dragul camerelor de luat vederi si a blitzurilor, un senator PPDD de Valcea Florinel Butnaru s-a dat in spectacol pe paltforma chimica.

Doar pentru a poza, deminitarul a acceptat sa poarte sapca si pancarta de grevist strigand in gura mare ca s-a solidarizat cu grevistii, apoi a sunat reporterii sa anunte ca el este in greva foamei.

De pe margine muncitorii radeau si-l invitau sa renute la costumul scump, sa imbrace o salopeta de sodist si sa stea in cort peste noapte alaturi de ei. "Daca sunteti de buna credinta ramaneti cu noi pana maine, daca ati venit doar pentru poza electorala, plecati, si sa va fie rusine! Pana acum unde ati fost?", i-a strigat unul dintre grevisti.

Jenat de spusele oamenilor, demintarul si-a scos de la gat pancarta si a anuntat ca ii va sustine "verbal" in fata comisiei care negociaza cu sindicatele in incita societatii. Insa nu a fost primit pentru ca nu a fost invitat.

"Azi am aflat de problema dumneavoastra si am venit sa ajut cu o vorba la comisia ministeriala , sa fac presiuni asupra lor sa vi se rezolva problema, dar nu ma primesc, sunt de la putere, eu sunt din opozitie", s-a scuzat Butnaru cand oamenii l-au intrebat unde a fost pana acum si cu ce ii poate ajuta el.

"Confictul nostru de munca este deschis de doua luni, am protestat pe strada, am urlat, de trei zile suntem in greva foamei, el unde a fost pana acum, de ce nu nea sustinut din parlament inainte de a intra in greva foamei", a declarat Adrian Mungioiu, liderul de sindicat. Intr-un final politicianul a parasit platforma chimica suparat ca nu a fost bine primit.

 

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 17:28


(615 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Un senator PPDD a fost luat la misto de grevistii de la Uzinele Sodice Govora | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58037090301514 seconds.