Miercuri, 24 Aprilie 2013 - 05:50 AM Aleg.RO: Senatul a adoptat un proiect de lege privind protejarea mediului marin

Publicat de: ---

Financiarul

Senatul a adoptat un proiect de lege, prioritate legislativa a Guvernului, privind stabilirea strategiei pentru protejarea mediului marin .

Potrivit proiectului, autoritatea publica centrala din domeniul apelor va stabili pentru apele marine un set complet de mediu sau indicatori relevanti, in scopul de a orienta eforturile in vederea atingerii starii ecologice bune a mediului marin.

“Pentru regiunea marina Marea Neagra, autoritatea publica centrala din domeniul apelor identifica masurile necesare pentru a atinge sau pentru a mentine starea ecologica buna in apele sale. Autoritatea publica centrala din domeniul apelor examineaza implicatiile programului de masuri pentru apele aflate dincolo de apele lor marine in scopul diminuarii riscului unor efecte negative si daca este posibil in vederea realizarii unui impact pozitiv asupra apelor in cauza”, prevede proiectul.

Totodata, autoritatea publica centrala din domeniul apelor va prezenta in programul de masuri si situatiile care vor fi comunicate Comisiei Europene.

Senatul este prima camera decizionala, legea avand caracter de lege ordinara.(Agentia Nationala de Presa AGERPRES)


(554 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Financiarul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Financiarul:

Senatul a adoptat un proiect de lege privind protejarea mediului marin | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64843893051147 seconds.