Sâmbătă, 14 Mai 2005 - 10:24 AM Aleg.RO: PSD - pe cale sa piarda o vedeta

Publicat de: Lucian Gheorghiu

Cotidianul Dupa doua demisii oficiale din partid - senatorul Neculai Apostol si deputatul Constantin Tudor - si o retragere din functiile detinute de catre „greul“ Ioan Talpes, PSD este pe cale sa mai piarda o vedeta (la propriu): deputatul Mihai Malaimare. Aflat la al doilea mandat sub culorile PSD, fost presedinte, actual vicepresedinte al Comisiei pentru cultura a Camerei, autor in perioada 2000-2004 a 13 propuneri legislative devenite legi, Mihai Malaimare are „probleme“ cu propriii colegi de partid.

Recent, Constantin Contac, presedintele filialei PSD Botosani, filiala pe care Malaimare o reprezinta in Parlament, a afirmat public despre acesta ca „este un nimeni“. De la aceasta jignire a pornit supararea lui Malaimare si implicit zvonurile ca va parasi PSD.

Contactat de „Cotidianul“, Mihai Malaimare ne-a facut urmatoarele precizari: „Cind cineva face o astfel de afirmatie, este normal sa te superi. O astfel de afirmatie sterge cu buretele activitatea mea politica si activitatea mea, recunoscuta de opinia publica, de actor. Eu am solicitat liderilor partidului sa ia masurile disciplinare necesare. Daca nu se vor lua, voi fi silit sa parasesc partidul. Se face tapaj ca se doresc intelectuali in PSD, si uite cum sint tratati. Daca nu ca politician, macar ca actor sa fiu respectat“. Agentia de stiri Rompres a anuntat ieri, citind surse din anturajul lui Malaimare, ca acesta s-ar putea sa se indrepte spre PNL. Cum conducerea liberalilor s-a aflat ieri in corpore la Sofia, nu am reusit sa primim vreo confirmare sau infirmare a unei eventuale treceri a deputatului PSD la PNL.


(583 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Lucian Gheorghiu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

PSD - pe cale sa piarda o vedeta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55955100059509 seconds.