Vineri, 12 Aprilie 2013 - 06:01 AM Aleg.RO: Disputa PSD-PC. Ivan catre senatoarea Anghel: "Sunteti mai pedelista decat pedelistii"

Publicat de: ---

Realitatea TV

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan si senatoarea PC Cristiana Anghel au intrat intr-o disputa joi seara, la emisiunea Realitatea la Raport de la Realitatea TV, pe tema criticilor adresate de invatatoarea grevista la adresa guvernului Ponta .

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a acuzat-o pe senatoarea PC Cristiana Anghel ca este "mai pedelista decat pedelistii prin mesaj si atitudine", dupa ce aceasta a criticat aspru guvernarea lui Victor Ponta. "Va spun ca sunt foarte multe lucruri pe care acest guvern le-a facut. Faceti rau ca nu spuneti adevarul romanilor. Spuneti trunchiat adevarul, ceea ce este aproape o minciuna", a spus Ivan."Eu m-as fi asteptat sa spuneti ca in lunile asrea am reparat multe din lucururile stricate de PDL. Aveti un mesaj anti-guvern total incorect", a continuat purtatorul de cuvant al PSD.Senatoarea Cristiana Anghel a declarat la randul ei ca are senzatia ca guvernarea USL face aceleasi greseli pe care le face PDL-ul si a dat drept exemplu problema militarilor care sunt nevoiti acum sa dea bani inapoi la Casa de Pensii."Eu nu spun ca nu a facut acest guvern. (...) E normal insa sa avem curajul si sa recunoastem: am gresit", a spus Anghel.Ea a precizat ca exista destui in USL care lauda guvernul. "Sunt atatia care vorbesc despre lucrurile bune facute. Majoritatea care ies pe post de la USL spun: ce bine este. (...) Lucrul asta l-am auzit ieri seara de la o doamna, alaltaieri seara, de la alta doamna", a completat senatoarea PC.


(335 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Disputa PSD-PC. Ivan catre senatoarea Anghel: "Sunteti mai pedelista decat pedelistii" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56213402748108 seconds.