Sâmbătă, 14 Mai 2005 - 10:21 AM Aleg.RO: Petre Roman: In randurile social-democratilor si ale democratilor se intreaba destui cum sa ma aduca inapoi!

Publicat de: AMP

gardianul De ceva vreme circula zvonul ca Petre Roman ar fi curtat sa vina in PSD, in conditiile in care partidul este curatat de baroni si talibani, sau sa revina in PD. Roman, care a comis prima ruptura in FSN, desprinzandu-se de "cripto-comunistii lui Ion Iliescu", a ramas in zona social-democrata, infiintand doua partide de centru-stanga, mai intai PD-ul, din care a fost detronat de Traian Basescu, si apoi Forta Democrata. Intrebat, ieri, de A.M. Press, in legatura cu acest subiect, Petre Roman a negat intentia intrarii in PSD, ca si in PD, dar nu si intentia acestor partide de a-l avea in sanul lor. "Si in PSD, si in PD se intreaba destui cum sa-l aduca pe Petre Roman inapoi", spune fostul premier, detronat de mineri. "Despre acest subiect am vorbit, intr-adevar, chiar si intr-o emisiune televizata, cu Rus si Dancu. In PSD, care a fost un partid foarte mare, au intrat multi oameni care au facut si fac politica de calitate, cu forta si indreptatire. As cita grupul de la Cluj, cu Rus, Puscas, apoi pe Diaconescu, Geoana, oameni care au un cuvant greu de spus in politica. PSD ramane, insa, un partid incarcat de grave tare, naravuri si inclinatii nedemocratice, ca sa spun doar atat. In consecinta, nu m-as duce. Partidul Forta Democrata are culoarul lui, cu legaturi importante cu liberal-democratii europeni", a precizat Roman. Dincolo insa de acest "nu m-as duce", care lasa loc interpretarii, surse din PSD spun ca se incearca, si sunt sperante de succes, readucerea lui Petre Roman, cu noul lui partid, in sanul "social-democratiei autentice".


(543 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la AMP


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Petre Roman: In randurile social-democratilor si ale democratilor se intreaba destui cum sa ma aduca inapoi! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.50804114341736 seconds.