Vineri, 29 Martie 2013 - 06:09 AM Aleg.RO: Deputatul Valeriu Steriu: Europa sta cu ochii pe un presedinte care spune ?Nu va duceti la referendum?

Publicat de: ---

Antena 3 Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv , deputatul Valeriu Steriu a comentat apelul pe Traian Basescu l-a adresat miercuri romanilor, de a nu se prezenta la referendumul de validare a Constitutiei . ?Castigatul acesta la masa verde nu poate sa ramana un sport vesnic. Bataliile se castiga in teren. Evident, ceea ce isi doreste toata lumea este sa fie un referendum validat. Avem experienta, din 2003 si pana acum, de cat de greu scoti oamenii la un referendum?, a precizat Valeriu Steriu, vicepresedintele UNPR. ?Pe de alta parte, as fi foarte curios cum poate justifica acest boicot in Europa, pentru ca, pana la urma Europa sta cu ochii pe un presedinte care spune ?Nu va duceti la referendum?, ceea ce pana la urma ramane un drept cetatenesc? a adaugat deputatul.


(750 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Deputatul Valeriu Steriu: Europa sta cu ochii pe un presedinte care spune ?Nu va duceti la referendum? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64589691162109 seconds.