Luni, 25 Martie 2013 - 08:47 AM Aleg.RO: Senatorii ii cheama la ordine pe ministri

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Senatorii puterii isi ameninta colegii guvernanti ca se vor trezi cu toate proiectele respinse, daca nu binevoiesc sa vina sa si le sustina in comisii si in plen .

 

Senatorii ii ameninta pe guvernanti ca le trantesc toate proiectele legislative, daca nu asista la dezbaterile din Comisii si plen

Practic, senatorii ii acuza pe membrii Executivului de ?sfidarea Parlamentului?, iar revolta a izbucnit la Comisia de buget-finante. Ca urmare, seful acestei Comisii, social-democratul Cosmin Nicula, l-a informat pe presedintele Senatului, Crin Antonescu, caruia i-a cerut si sa-i transmita premierului Victor Ponta ca astfel de ?afronturi? se vor solda cu respingerea proiectelor de legi trimise de Legislativ: ?Avem rugamintea de a-i informa pe colegii nostri membri ai Guvernului, ca la rapoarte sa vina ministrii, la avize secretarii de stat. Altfel, avizele vor fi negative?.

Considerand ca este vorba despre ?relatii institutionale?, Crin Antonescu a decis sa transmita Guvernul ca, in caz de ?neprezentare corespunzatoare? la dezbaterea proiectelor de legi in Senat, acestea vor fi respinse pe motiv de ?sfidare a Parlamentului? de catre initiatori.

44 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII


(642 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Senatorii ii cheama la ordine pe ministri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54467701911926 seconds.