Miercuri, 20 Martie 2013 - 05:54 AM Aleg.RO: Fenechiu: Basescu spune ca a folosit doar bani albi in campanie. Sa fim seriosi!

Publicat de: ---

Antena 3 Relu Fenechiu este suparat pe Traian Basescu . Ministrul Transporturilor spune ca Adrian Nastase a fost trimis la inchisoare pentru un lucru pe care il fac toti politicienii, inclusiv presedintele. Adica, pentru ca ar fi folosit bani "negri" in campania electorala."Nastase a fost inchis pentru o chestiune pe care o fac multi politicieni. Partidele politice nu se finanteaza doar din bani albi.(....) Basescu cu mana pe inima spune ca a folosit doar bani albi pentru finantare in campania electorala, sa fim seriosi", a afirmat ministrul liberal al Transporturilor, marti, cu ocazia unei vizite facute pe santierul metroului din Drumul Taberei.Fostul premier Adrian Nastase, pentru care a instanta a dispus eliberarea conditionata, a parasit, luni, Penitenciarul Jilava.Marti seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii "100 de minute", Alessandra Stoicescu si invitatii sai, Madalin Voicu, Mugur Ciuvica si Bogdan Ciuca, au comentat declaratiile ministrului Fenechiu.


(616 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Fenechiu: Basescu spune ca a folosit doar bani albi in campanie. Sa fim seriosi! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54341292381287 seconds.