Joi, 28 Februarie 2013 - 06:30 AM Aleg.RO: Metrou intre Ludus si Reghin! Uite ce proiect MARET propune un consilier UDMR

Publicat de: ---

7plus Autor: Anca Murgoci

Consilierul judetean UDMR, Balogh Jozsef, vrea sa construiasca o linie de metrou pe traseul actual al  linie CFR Calatori pentru a putea face posibila legatura dintre magazinul Selgros din Ernei si Parcul Industrial Mures .

 

Reprezentantul UDMR declara ca metroul ar putea facilita legatura dintre doua orase, Ludus si Reghin. Actualul traseu al liniei CFR este cel care face legatura intre Ludus ? Targu Mures ? Reghin. Metroul de suprafata ar putea usura circulatia intre Selgros si Parcul Industrial si ar traversa municipiul Targu-Mures.

Consilierul judetean UDMR mai are si un alt proiect pentru iubitorii de biciclete. Acesta isi propune sa realizeze o pista pentru biciclisti intre Targu-Mures si Campul Cetatii.

Balogh Jozsef a mai propus un proiect pentru construirea unei parcari de la Spitalul de Urgenta. Parcarea va fi una etajata, iar medicii si vizitatorii la spitale isi vor lasa masinile in conditiile sigure, informeaza ZiDeZiMures.


(836 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Metrou intre Ludus si Reghin! Uite ce proiect MARET propune un consilier UDMR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57055687904358 seconds.