Luni, 25 Februarie 2013 - 06:39 AM Aleg.RO: MRU se vrea contracandidatul lui Antonescu la prezidentiale

Publicat de: ---

cronicaromana Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, care a fost intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Deva, daca va candida la alegerile prezidentiale, a raspuns: “Daca l-ati avea candidat al USL pe Crin Antonescu, nu vi s-ar parea normal sa candidati si dumneavoastra?” .

Liderul Forta Civica l-a atacat dur pe presedintele PNL Crin Antonescu acuzandu-l ca este un “lider obtuz”, care a castigat alegerile “aritmetic, alaturi de socialisti”, compromitand absolut partidul in fruntea caruia se afla”, informeaza Mediafax. “Din pacate, in PNL se petrec doua chestiuni. Suprematia absoluta a unui lider obtuz, ceea ce este pentru mine de mare mirare, si care se considera indreptatit la postura de lider maximum pentru faptul ca ar fi castigat alaturi de socialisti alegerile. Da, alaturi de socialisti aritmetic a castigat alegerile. Cum? Compomitand absolut partidul in fruntea caruia se afla. Si atunci eu imi pun intrebarea: nu e un pret prea mare pe care il plateste un partid altadata, si subliniez altadata dedicat modernizarii, europenizarii, reformei statului in Romania? Nu e un pret prea mare sa ai in fruntea unui partid un om care este capabil sa compromita orice pentru a-si indeplini o obsesie? Nevoie de a deveni, nevoia sa personala de a deveni presedinte al Romaniei”, a declarat Ungureanu.

In opinia liderului Fortei Civice, au mai fost “asemenea personaje in istoria post-decembrista” a Romaniei si “s-au transformat in notele de subsol ale istoriei Romaniei” “Mi se pare ca e un pret mult prea mare pe care il plateste un partid care altadata, nu astazi, era promotor al modernizarii si europenizarii Romaniei. Ma uit cu tristete la ce vad in PNL”, a mai declarat Ungureanu.


(675 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

MRU se vrea contracandidatul lui Antonescu la prezidentiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5648889541626 seconds.